BIENVENIDOS AL BLOG DE USOC HSJDMB


Ya tenemos Blog!!!!!!

Desde la Delegación Sindical de USOC HSJDMB hemos puesto en marcha este blog para la comunicación de noticias y así manteneros informados de todos aquellos temas que nos son de interés.
Podeís hacer vuestros comentarios y aportaciones.

Espero que sea una herramienta para saber lo que se cuece por ahí y dar la información que otros no pueden o no quieran dar.


QUIENES SOMOS??


La Confederación USO es una organización sindical libre e independiente,creada y dirigida por los propios trabajadores, que viene luchando desde 1960 por hacer realidad las reinvicaciones de los trabajadores. La USO es solo un sindicato,es decir para la USO la principal actividad es la defensa de los trabajadores y sus intereses. Por ello no tenemos vinculación con ningún partido politico, patronal o institución ajena a nuestra propia organización sindical.

USOC forma parte de la Confederación USO, siendo su representación en Cataluña, y como tal defiende el valor de la independencia sindical frente a partidos políticos y gobiernos, como el bien más preciado del sindicalismo.

USOC asume integramente como propia la declaración de Principios y los objetivos contenidos en los estatutos de la Confederación USO, así como su Carta Funfacional, su trayectoria histórica, su patrimonio cultural, su aportación a la lucha del movimiento sindical, por la Libertad y la Democracia, y su esfuerzo por consolidar un proyecto sindical autónomo e independiente.

USOC, desde su posición de ser el mayor sindicato independiente de nuestra Comunidad, defiende los intereses de las personas, de todo tipo de trabajadores, independientemente de su puesto de trabajo como desempleados y autónomos, y busca transformar le economía para construir una sociedad más justa y solidaria.

SALUDOS!!!!!!!!!

sábado, 2 de marzo de 2013

El jutge deixa en llibertat a Josep Prat i Carles Manté però els imputa sis delictes




Se'ls acusa de blanqueig, tràfic d'influències i estafa


28/02/2013 | Per NW Revista de Reus
L'advocat de Prat, Javier Melero (esquerra, amb Prat al fons), ha expressat la seva sorpresa per l'actuació d'ahir de la Guàrdia Civil. A la dreta, Carles Manté, a la sortida del jutjat.
L'advocat de Prat, Javier Melero (esquerra, amb Prat al fons), ha expressat la seva sorpresa per l'actuació d'ahir de la Guàrdia Civil. A la dreta, Carles Manté, a la sortida del jutjat.
El jutjat d’instrucció 3 de Reus ha decretat la llibertat provisional per a Josep Prat i Carles Manté, si bé tots dos segueixen imputats en la causa que està oberta pels delictes de malversació de cabals públics, estafa, tràfic d'influències, negociacions prohibides a funcionaris, blanqueig i un delicte contra la hisenda pública. D'altra banda, el jutge ha acordat, com a mesura cautelar, la prohibició de sortida del territori i la retirada de passaport als dos imputats. Les diligències, que estan declarades secretes, seguiran el seu tràmit habitual en el jutjat d’instrucció 3 de Reus, encarregat de la investigació.
Cap a dos quarts de 7 de la tarda ha sortit Josep Prat per la porta principal dels jutjats de Reus. Ho ha fet després de declarar durant més de dues hores al jutjat d’instrucció número 3 que investiga el presumpte pagament irregular de 720.000 euros d’Innova, quan al capdavant del qual hi havia Josep Prat, a Carles Manté,  propietari de l’empresa CCM Estratègies i Salut SL i exdirector del Servei Català de la Salut. Prat ha abandonat el jutjat en llibertat, però, continua imputat. A la sortida dels jutjats, l’advocat de Prat, Javier Melero, ha expressat la seva estranyesa per l’actuació que ahir va dur a terme la Guàrdia Civil, la qual durant hores va escorcollar les cases de Prat i Manté. Manté ha començat a declarar davant del jutge un cop ha acabat de fer-ho Prat. A la seva sortida, el propietari de l'empresa CCM Estratègies i Salut SL ha volgut fer una declaració breu tot manifestant que "he treballat tota la meva vida d'una forma crec que honesta a favor d'un sistema públic sanitari de qualitat i solidari i estic molt satisfet de la meva declaració". El seu advocat, David Rocamora ha afirmat que "Carles Manté ha fet un interrogatori exhaustiu, ha contestat a totes les preguntes i esperem que, en els propers dies, mentre duri aquesta investigació i després de l'anàlisi de tota la documentació acreditarem documentalment el que hem manifestat verbalment". Rocamora ha dit finalment que "tenim absoluta confiança en el procediment i esperem que se li torni al senyor Manté l'afectació a la seva dignitat que no s'havia d'haver produït mai".
Prat i Manté han passat la nit de dimecres a la comandància de la Guàrdia Civil un cop van ser detinguts. Ambdós han arribat, per separat, en vehicles de la Guàrdia Civil avui a les 2 del migdia als jutjats de Reus. El jutge ha decretat la seva llibertat sense càrrecs i els ha retirat el passaport.
Segons ha pogut saber aquesta revista digital, el Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus investiga una peça separada -dictada com a secreta- dins la causa penal única que va provocar ahir  la detenció de Prat i de Manté. Aquestes diligències judicials es van iniciar fa aproximadament un any, a partir de les denúncies presentades per la CUP a la Fiscalia i de la querella d'Ara Reus contra Prat i Manté sota l'acusació d'una presumpa falsedat documental i malversació de fons públics.
L’Ajuntament de Reus celebrarà demà junta de portaveus a dos quarts de 10 del matí, La reunió haurà de servir per analitzar la situació i determinar si l’Ajuntament es presenta com acusació particular.

No hay comentarios:

Publicar un comentario