BIENVENIDOS AL BLOG DE USOC HSJDMB


Ya tenemos Blog!!!!!!

Desde la Delegación Sindical de USOC HSJDMB hemos puesto en marcha este blog para la comunicación de noticias y así manteneros informados de todos aquellos temas que nos son de interés.
Podeís hacer vuestros comentarios y aportaciones.

Espero que sea una herramienta para saber lo que se cuece por ahí y dar la información que otros no pueden o no quieran dar.


QUIENES SOMOS??


La Confederación USO es una organización sindical libre e independiente,creada y dirigida por los propios trabajadores, que viene luchando desde 1960 por hacer realidad las reinvicaciones de los trabajadores. La USO es solo un sindicato,es decir para la USO la principal actividad es la defensa de los trabajadores y sus intereses. Por ello no tenemos vinculación con ningún partido politico, patronal o institución ajena a nuestra propia organización sindical.

USOC forma parte de la Confederación USO, siendo su representación en Cataluña, y como tal defiende el valor de la independencia sindical frente a partidos políticos y gobiernos, como el bien más preciado del sindicalismo.

USOC asume integramente como propia la declaración de Principios y los objetivos contenidos en los estatutos de la Confederación USO, así como su Carta Funfacional, su trayectoria histórica, su patrimonio cultural, su aportación a la lucha del movimiento sindical, por la Libertad y la Democracia, y su esfuerzo por consolidar un proyecto sindical autónomo e independiente.

USOC, desde su posición de ser el mayor sindicato independiente de nuestra Comunidad, defiende los intereses de las personas, de todo tipo de trabajadores, independientemente de su puesto de trabajo como desempleados y autónomos, y busca transformar le economía para construir una sociedad más justa y solidaria.

SALUDOS!!!!!!!!!

sábado, 1 de octubre de 2011

Moció en el Consell del districte


S’està preparant una moció en el Consell del districte per presentar-la, un grup de membres del Consell, en el proper ple que serà el proper 4 d’octubre a les 19. És obert a la presència de qualsevol ciutadà (a Aragó 311, cantonada Bruc).  La gent  pot fer una pressió  amb la seva presència
L’esborrany que  conec d’aquesta previsible moció és el que us acompanyo:


AL CONSELL DEL DISTRICTE DE L’ EIXAMPLE .

                                   Exposició de Motius
Atès el tancament proposat pel Departament de Salut de l’ Hospital Dos de Maig, que actualment alberga un centre de urgències , un centre d’ atenció primària i un centre de especialitats mèdiques i un de cirurgia . Atès que aquest centre té avui 90 llits, atén 7.000 visites ambulatòries l’ any, 45.000 urgències i 5.000 intervencions quirúrgiques . Atès que en ell hi treballen 410 persones i que és part important de la xarxa sanitària del nostre districte, i en concret de la zona de la Sagrada Família,
Ateses també les mesures de retall en els serveis de l’ Hospital de Sant Pau recentment empreses, que tenen i tindran com a resultat:
·         el tancament d'una unitat d'hospitalització convencional amb 39 llits ( que s’ ha d’ afegir a una de ja tancada amb els mateixos llits )
·         el tancament de tres sales quirúrgiques
·         el tancament de tres sessions de cardiologia intervencionista
·         el tancament de la unitat d'altes que servia per agilitzar altes i ingressos.
·         el tancament de dos boxes de la sala de cures intensives
·         si s’ aprova l’ERO proposat per l’ empresa, la disminució de l'activitat de consultes i exploracions externes degut al tancament de tots els divendres amb una resultant d’ atur de 15 mesos de 63 treballadors i de 15 dies d’ un total  1491  treballadors.
Sabent que  aquesta situació  revertirà de manera segura en una menor  qualitat en l’ atenció sanitària del nostre districte, ja que tant  l’ Hospital Dos de Maig com el de Sant Pau, independentment de la seva ubicació, son tots dos hospitals d’ús quotidià pels nostres veïns i veïnes.
Es per això que d’acord amb el que estableixen els articles 64.1 i 98 del Reglament Orgànic Municipal, es formula la següent:
                                               PROPOSICIÓ
El Consell Municipal del Districte del’ EIXAMPLE  acorda:
Instar el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a  través del Consorci Sanitari de Barcelona:
  • A que  realitzi amb urgència  les gestions i disposicions necessàries perquè l’ Hospital Dos de Maig segueixi obert , atenent urgències , consultes de especialitats mèdiques , de cirurgia i de Centre d’Atenció Primària, tal i com ho està fent  fins ara,  conservant el lloc de treball dels seus empleats i sent un centre de gestió pública .
  • I així mateix a que aturi les retallades desmesurades i exhaustives en l’ Hospital de Sant Pau que afecten ja  i afectaran encara més a la qualitat de la sanitat del nostre districte i també a que defineixi ràpidament la vinculació i/o integració entre els dos hospitals prevista pel Mapa Sanitari, Sociosanitari i de Salut Pública vigent  .

No hay comentarios:

Publicar un comentario