BIENVENIDOS AL BLOG DE USOC HSJDMB


Ya tenemos Blog!!!!!!

Desde la Delegación Sindical de USOC HSJDMB hemos puesto en marcha este blog para la comunicación de noticias y así manteneros informados de todos aquellos temas que nos son de interés.
Podeís hacer vuestros comentarios y aportaciones.

Espero que sea una herramienta para saber lo que se cuece por ahí y dar la información que otros no pueden o no quieran dar.


QUIENES SOMOS??


La Confederación USO es una organización sindical libre e independiente,creada y dirigida por los propios trabajadores, que viene luchando desde 1960 por hacer realidad las reinvicaciones de los trabajadores. La USO es solo un sindicato,es decir para la USO la principal actividad es la defensa de los trabajadores y sus intereses. Por ello no tenemos vinculación con ningún partido politico, patronal o institución ajena a nuestra propia organización sindical.

USOC forma parte de la Confederación USO, siendo su representación en Cataluña, y como tal defiende el valor de la independencia sindical frente a partidos políticos y gobiernos, como el bien más preciado del sindicalismo.

USOC asume integramente como propia la declaración de Principios y los objetivos contenidos en los estatutos de la Confederación USO, así como su Carta Funfacional, su trayectoria histórica, su patrimonio cultural, su aportación a la lucha del movimiento sindical, por la Libertad y la Democracia, y su esfuerzo por consolidar un proyecto sindical autónomo e independiente.

USOC, desde su posición de ser el mayor sindicato independiente de nuestra Comunidad, defiende los intereses de las personas, de todo tipo de trabajadores, independientemente de su puesto de trabajo como desempleados y autónomos, y busca transformar le economía para construir una sociedad más justa y solidaria.

SALUDOS!!!!!!!!!

sábado, 16 de febrero de 2013

El comitè d'empresa de l'Hospital de Terrassa vol la dimissió del gerent


El comitè d'empresa de l'Hospital de Terrassa vol la dimissió del gerent

Les set forces sindicals demanen a Pere Vallribera que renunciï al seu càrrec al capdavant del Consorci Sanitari de Terrassa



Aquest divendres, 15 de febrer, el Comitè d'Empresa del Consorci Sanitari de Terrassa ha presentat davant la Gerència del CST la sol·licitud de dimissió del Dr. Pere Vallribera com a Gerent del CST. En reunió plenària celebrada el dijous i per unanimitat, les set forces sindicals amb representació al Comitè d’Empresa del CST van adoptar aquesta decisió.

El Comitè d’Empresa considera com a "greus esdeveniments" tot el que ha succeït els darrers mesos, agreujant-se les darreres setmanes amb tot el "culebrot" que s’ha organitzat arran l’anunci fet pel mateix Dr.Vallribera conforme abandonava el càrrec al CST per a dirigir SAGESSA a Reus i el seu posterior desdit.

El Comitè d’Empresa entén que una persona que manifesta en un mitjà de comunicació que "pel Consorci és un bon moment de canvi de lideratge" i que "per a mi també és bo aquest canvi", cas de quedar-se dirigint el CST, ho farà en una situació absoluta de provisionalitat, per la qual cosa pot ser perjudicial.

A tot això, s'afegeix les ombres de sospita que han recaigut sobre el CST i en la persona del Dr.Vallribera arran de la sortida a la llum d’escàndols de corrupció com el cas Crespo o el cas Telefónica, en què presumptament pot existir implicació personal o institucional. El Comitè d’Empresa ha demanat explicacions, que no han estat "convincents".

En l’escrit que li fa arribar el Comitè d’Empresa del CST a la Gerència, també s’argumenta la percepció d’un sobredimensionament permanent i amb connotacions de "tracte de favor" de determinades estructures directives del CST, que el Comitè d’Empresa titlla com a "manca de transparència i opacitat", a més de considerar que "no s’ha valorat la capacitat i entrega reals dels i de les professionals del CST".

Finalment, el Comitè d’Empresa posa en dubte la capacitat de l’actual Gerent per liderar el projecte del CST deguda a la seva "mala gestió en èpoques de bonança". Dilluns 18 de febrer s’entregarà una instància adreçada al Conseller de Salut, Boi Ruiz i a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, com a màxims representants de les entitats que participen a la Junta de Govern del CST, per tal de fer-los arribar aquesta petició i per a sol·licitar una reunió per parlar d’aquests i altres temes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario