BIENVENIDOS AL BLOG DE USOC HSJDMB


Ya tenemos Blog!!!!!!

Desde la Delegación Sindical de USOC HSJDMB hemos puesto en marcha este blog para la comunicación de noticias y así manteneros informados de todos aquellos temas que nos son de interés.
Podeís hacer vuestros comentarios y aportaciones.

Espero que sea una herramienta para saber lo que se cuece por ahí y dar la información que otros no pueden o no quieran dar.


QUIENES SOMOS??


La Confederación USO es una organización sindical libre e independiente,creada y dirigida por los propios trabajadores, que viene luchando desde 1960 por hacer realidad las reinvicaciones de los trabajadores. La USO es solo un sindicato,es decir para la USO la principal actividad es la defensa de los trabajadores y sus intereses. Por ello no tenemos vinculación con ningún partido politico, patronal o institución ajena a nuestra propia organización sindical.

USOC forma parte de la Confederación USO, siendo su representación en Cataluña, y como tal defiende el valor de la independencia sindical frente a partidos políticos y gobiernos, como el bien más preciado del sindicalismo.

USOC asume integramente como propia la declaración de Principios y los objetivos contenidos en los estatutos de la Confederación USO, así como su Carta Funfacional, su trayectoria histórica, su patrimonio cultural, su aportación a la lucha del movimiento sindical, por la Libertad y la Democracia, y su esfuerzo por consolidar un proyecto sindical autónomo e independiente.

USOC, desde su posición de ser el mayor sindicato independiente de nuestra Comunidad, defiende los intereses de las personas, de todo tipo de trabajadores, independientemente de su puesto de trabajo como desempleados y autónomos, y busca transformar le economía para construir una sociedad más justa y solidaria.

SALUDOS!!!!!!!!!

viernes, 30 de marzo de 2012

Un 82% dels assalariats secunden la Vaga General. Comunicat 11:30 hores


Un 82% dels assalariats secunden la Vaga General. Comunicat 11:30 hores

Fins al 95% dels treballadors industrials fan vaga, un 76% a Ensenyament i Universitats

  La població assalariada de Catalunya (Més de 1.800.000 persones) han secundat de forma massiva la convocatòria de Vaga General. Un 82% del total, segons les xifres que hem recollit dels diferents territoris i sectors. La jornada de Vaga General atura massivament la mitjana i gran empresa als polígons industrials de Catalunya, fins a un 95% dels treballadors de la indústria de Catalunya han respost a la convocatòria.

En el sector d’Ensenyament i Universitats l’aturada és d’un 76%. Els transports públics, respectant els serveis mínims, registren un nombre de viatgers molt reduït propi d’un dia festiu.

Segons informen els equips d’acció sindical de la USOC distribuïts arreu de Catalunya el seguiment de la Vaga General és molt notable des de primera hora  sense incidències destacables. Grans empreses com Nissan, Seat, Printer (Gràfiques), Cobega, Iberpotash (Mineria del Bages), General Cable (Manlleu), ABB (Vallès Occidental), Valentine, Makro, Torras Papel i els principals polígons industrials han aturat la seva activitat. Els transports públics i l’Aeroport del Prat mantenen l’activitat dels serveis mínims pactats amb un nombre d’usuaris mínim.

Per zones destaquem (Actualitat!):

BCN: 
Polígons industrials Zona Franca, Mercabarna, Pedrosa. Activitat aturada

Tarragona: 
Petroquímica aturada només serveis mínims

Catalunya central: 
Polígon Bufalvent (Manresa). Activitat aturada.
Caprabo Manresa tancat.
Mines Iberpotash

Terres Ebre: 
Polígon Baix Ebre (Tortosa).  Activitat aturada

Maresme:
Cray Valley, Bosch Sistemas Frenados, Gomplast, Coty Astor, Beiersrdorff Manufacturing (Argentona), BMN, Salvesen Logística.

V.Oriental: 
INACSA  (La Batlloria), LUXIONA (Troll de Canovelles), LAMIGRAF (l'Ametlla del Vallès),  
MAN (Parets del Valles), NOCICAO (Montmeló), RANDSTAD  (Granollers), SATI (La Garriga), SMURFIT (Canovelles), TEKNIA (Parets del Vallès), Metal Test (Montmeló)
Polígons industrials de: Parets del Vallès, Can Castells (Canovelles), Can Magarola (Mollet del Vallès), Llevant (Parets del Vallès), Mas Dorca (L’Ametlla del Vallès).

V.Occidental: 
ZIM Vallès. Activitat aturada. Polígons industrials sense activitat.
ABB Motors, Valentine, Automoció, Alliance HQ, Eco Equip, Johnson Control, TMESA, Draka Cable.

Baix Llobregat: 
Polígons Sant Vicens dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Castellbisbal, La Fou
Esparreguera. Activitat aturada.
80% de les empreses tancades.

Girona: 
Grans empreses: Haribo (Banyoles), Comforsa (Ripoll), Nestlé, Torraspapel (Sarrià de Ter), Hutchinson, Bellsolà, Valvi (Supermercats), Escola  Joan XXIII, Trety, Correus,  Mercat Municipal Girona, Guarderies Municipals (3). Universitat Girona.

Les dades de consum elèctric que ofereix Red Elèctrica Española a les 08.50 hores indiquen que cau en un 21% (Un 25% a Catalunya) respecte al consum estimat, dada que demostra la reducció d’activitat industrial es situa en termes de dia festiu.

A Barcelona, els delegats i delegades sindicals que conformen els piquets informatius ubicats als diferents polígons industrials i grans centres comercials confluiran a les 13 hores en una concentració a Pl.Universitat. En aquest punt, els secretaris generals dels 4 sindicats facilitaran dades del seguiment de la vaga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario