BIENVENIDOS AL BLOG DE USOC HSJDMB


Ya tenemos Blog!!!!!!

Desde la Delegación Sindical de USOC HSJDMB hemos puesto en marcha este blog para la comunicación de noticias y así manteneros informados de todos aquellos temas que nos son de interés.
Podeís hacer vuestros comentarios y aportaciones.

Espero que sea una herramienta para saber lo que se cuece por ahí y dar la información que otros no pueden o no quieran dar.


QUIENES SOMOS??


La Confederación USO es una organización sindical libre e independiente,creada y dirigida por los propios trabajadores, que viene luchando desde 1960 por hacer realidad las reinvicaciones de los trabajadores. La USO es solo un sindicato,es decir para la USO la principal actividad es la defensa de los trabajadores y sus intereses. Por ello no tenemos vinculación con ningún partido politico, patronal o institución ajena a nuestra propia organización sindical.

USOC forma parte de la Confederación USO, siendo su representación en Cataluña, y como tal defiende el valor de la independencia sindical frente a partidos políticos y gobiernos, como el bien más preciado del sindicalismo.

USOC asume integramente como propia la declaración de Principios y los objetivos contenidos en los estatutos de la Confederación USO, así como su Carta Funfacional, su trayectoria histórica, su patrimonio cultural, su aportación a la lucha del movimiento sindical, por la Libertad y la Democracia, y su esfuerzo por consolidar un proyecto sindical autónomo e independiente.

USOC, desde su posición de ser el mayor sindicato independiente de nuestra Comunidad, defiende los intereses de las personas, de todo tipo de trabajadores, independientemente de su puesto de trabajo como desempleados y autónomos, y busca transformar le economía para construir una sociedad más justa y solidaria.

SALUDOS!!!!!!!!!

martes, 5 de abril de 2011

DIGAMOS BASTA!!!!!!!

martes 5 de abril de 2011

FEM UNA CRIDA - MOVILITZATCIONS A LA SANITAT.



NOTA INFORMATIVA - SANITAT PÚBLICA CATALANA.

FEM UNA CRIDA - MOBILITZATCIONS A LA SANITAT.




Davant l'actual situació de deteriorament de la Sanitat a Catalunya, amb reformes restrictives, tant pel seu personal, com pels seus usuaris, iniciades pels Socialistes i
incrementades pels Convergents... us sona el terme de Sociovergència, veritat?


Des d’aquesta Secció Sindical de la USOC, creiem que no podem deixar passar, sense ser-hi presents, cap tipus de protesta que vagi encaminada a denunciar i mostrar el malestar dels treballadors/res de la Sanitat, i a més, fer-ho saber a tothom, emprant tots els mitjans a la que puguem accedir i ens escoltin, per tal que no quedi impune, ni s’intenti amagar,
aquestes polítiques antisocials que van encaminades, entre d’altres, a degradar el sistema sanitari, encaminant‐lo cap a una Sanitat privada, i que venen a liquidar uns drets aconseguits en una dura lluita reivindicativa.


La política, en general, lamentablement i salvant honroses excepcions, perd credibilitat dia
a dia, vegeu sinó, com des de CiU en campanya electoral se’ns demanava el vot, tot dient-nos, que les polítiques socials, com ho són la Sanitat i l’Ensenyament no patirien retallades... així varen aconseguir, creiem, alguns vots més de gent de bona fe, que se’ls va creure. Una vegada al poder, han tardat poc, amb excuses fàcils i previsibles, a no respectar el seu compromís electoral. Seria bo que ho recordéssim ara, quan s’acosten, el mes de Maig, les Eleccions Municipals.

La Sanitat no és un Negoci.


Prou
Retallades a la Sanitat Pública.


Contra la Rebaixa de la Qualitat
Assistencial.


Contra el Tancament de Llits i
Serveis.


Contra la Supressió d’Activitat
Assistencial.


Contra l’Augment de Llistes
d’Espera.


Contra l’Extinció de Llocs de
Treball.


Contra la Utilització per les Mútues de les
Infraestructures Públiques.


Fem una crida, doncs, a tots els treballadors/res de la Sanitat Catalana que puguin, entenem que no tothom ho pot fer, per raó
d’horaris i temps disponible, a participar en quantes accions es convoquin per a denunciar, la nostra precària situació, com a treballadors/res del sector sanitari, i també, la dels usuaris/ies d’una sanitat pública, que es va degradant cada vegada més i més.



La 1ª d’aquestes accions serà el proper Dimarts, dia 12 d’Abril, a les 11h, davant de la “Conselleria de Sanitat” (Travessera de les Corts, 131-159)


La 2ª, el proper
Dijous, dia 14 d’Abril, a les 18h, davant del “Palau de la Generalitat” (Plaça de Sant Jaume)


No hay comentarios:

Publicar un comentario